Varu Sandel – Flori de gheata

Despre Varu Sandel sau artistul Alexandru Pop nu stiu ce s-ar mai putea spunea. Este unul dintre cei mai cunoscuti si mai iubiti artisti din Romania. Vine din Ardeal, judetul Salaj, din localitatea Lozna si ne incanta sufletul de fiecare data cand apare pe scena, fie cu talentul sau actoricesc, fie cu frumoasele sale melodii de muzica populara ardeleneasca.

Iar in perioada Sfintelor Sarbatori de Iarna, el ne incanta cu frumoasele sale colinde romanesti. Colinde pe care le interpreteaza singur sau alaturi de artisti precum: Suzana Toader, Zoriva Savu, Ghita Munteanu sau Lena Miclaus. Pentru Craciunul din 2014, Varu Sandel a adus in atentia iubitorilor de colinde romanesti  o colinda foarte frumoasa si, cu siguranta, pe gustul multor persoane. Drept dovada sta numarul de afisari de pe youtube ale colinde, vorbim de mai bine de 10.000 in nici 3 zile de la lansarea ei.

Varu Sandel – Flori de gheata

Daca vreti sa ascultati mai multe colinde romanesti interpretate de Varu Sandel, proiectul ColindeCraciun.info va sta la dispozitie.

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)