Tinu Veresezan – Muzica populara de suflet

In data de 23 Septembrie 1974 se nastea in localitatea Lipova din judetul Arad, interpretul de muzica populara Tinu Veresezan. Inca de mic a avut tangenta cu muzica, la varsta de 7 ani primind in dar de la tatal sau un acordeon. Cu toate astea, s-a apucat de cantat la acordeon, abia doi ani mai tarziu, la varstta de 9 ani. Tinu Veresezan provine dintr-o familie in care talentul muzical este la el acasa, mama sa fiind solista in cadrul unui ansamblu muzical.

Tinu a mai studiat pe langa acordeon si pianul.  La varsta de 12 ani ajungand sa cante in fata primul sau public, cantecul popular “Ciobanas cu 300 de oi”.
Tinu Veresezan – Dragostea bunicilor

Primul album a lui Tinu Veresezan a fost lansat in anul 1999. De atunci a reusit sa aiba o discografie plina de cantece populare si de petrecere care mai de care mai cunoscute. Un asemenea cantec interpretat de Tinu Veresezan care a cunoscut culmile gloriei este “Mandra floare trandafir”, urmata de melodia “Suparat”, “Au innebunit vecinii”, “Prietenii de langa mine”.

In repertoriul talentatului cantaret cu origini ardelene se afla numeroase alte piese cunoscute. Printre ele se numara si “Vad cum zboara viata mea”, “Patruzeci de toamne”, “Prieteni puteti sa-mi luati viata”,  “Mi-o dat mosu meu”, “Am pornit de jos in viata”, “Cand esti tanar nu te gandesti”, “Asa nunta n-am vazut”, “Traiasca primarul nost”, “Bautor-s lumea stie”, “Tu esti tot ce am in suflet”, “Patima de vanatoare”.

Muzica populara noua interpretata de Tinu Veresezan

Anul acesta, in 2014, Tinu Veresezan a lansat un nou album intitulat “Daca tu n-ai fi in viata mea”. Melodiile de pe noul albul Tinu Veresezan sunt “Mi-ai adus in dar iubire”, “Serios, da serios”, “Daca tu n-ai fi in viata mea”, “Vreau dragostea ta de tot”,  “Daca n-ai fi in viata mea”, “N-as lasa prietenii mei”, “Ochii care nu se vad se uita”, “De-as avea mai multe inimi”.

Si in 2013 Tinu Veresezan a lansat albumul “Vreau sa iti spun ca te iubesc”.

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)