Termeni și Condiții

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului www.muzica-populara.org

Documentul de faţă stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi accesa şi utiliza informaţiile şi materialele multimedia oferite prin intermediul paginilor web găzduite la adresa www.muzica-populara.org. În continuare ne vom referi la site-ul www.muzica-populara.org prin termenul de “site”.

Înainte de a accesa orice pagină găzduita la adresa acestui site este indicat să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile de accesare şi utilizare prezentate prin intermediul acestui document.

Dacă NU sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare ale site-ului este indicat să părăsiţi site-ul.

Conţinutul de pe site se supune legii drepturilor de autor. Prin conţinut a se înţelege: text, imagini, logo, videoclipuri şi alte materiale prezentate pe site.

Materialele video şi audio publicate pe site sunt preluate de pe site-urile www.youtube.com şi www.trilulilu.ro prin intermediul optiţiunii de embed code. Imaginile care nu sunt proprii au sursa specificată la finalul fiecărui articol. Drepturile de autor asupra materialelor video, audio și a imaginilor (acolo unde este specificată sursa), aparţin acestor site-uri și utilizatorilor care le-au încărcat. Mai multe informații despre licența de utilizare a materialelor video de pe acest site pot fi găsite în termenii și condițiile celor două site-uri de video streaming. Acest site NU găzduieşte niciun material video sau audio.

Site-ul poate oferi legături(link-uri) către alte site-uri web. NU suntem răspunzători de funcţionarea, calitatea şi conţinutul prezentat de acestea!

Toate comentariile făcute la articolele de pe acest site vor fi moderate înainte de afişarea lor pe site. Editorii site-ului îşi rezervă dreptul de a şterge sau edita orice comentariu care aduce injurii utilizatorilor, statului român etc., fără anunţarea în prealabil a autorului comentariului. Acest site nu permite nici o acţiune de tip SPAM, vor fi luate orice măsuri sunt necesare pentru stoparea acestui fenomen.

Atentie: NU ne asumăm nici o răspundere pentru nefuncţionarea site-ului pe anumite dispozitive hardware şi software.

Pentru orice reclamaţie privind conţinutul de pe acest site va rugam sa anuntati administratorii acestui site prin intermediul adresei de email: contact [at] muzica-populara [dot]  org.

În cazul în care aţi depus o reclamatie prin intermediul adresei de email trebuie sa acordati un termen de 72 de ore lucrătoare pentru rezolvarea problemei semnalate.

Ne rezervăm dreptul de bloca oricand site-ul pentru lucrari de mentenanţă fara a anunţa in prealabil utilizatorii.

Site-ul NU prelucrează date cu caracter personal, pentru mai multe informaţii despre cookie-urile pe care le foloseste site-ul vă rugăm să consultati manualul de utilizare al platformei wordpress.

Vă mulţumim!

Muzica-Populara.Org

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)