Oana Tomoiaga – Muzica populara din Maramures

Oana Tomoiaga este una dintre cele mai talentate artiste de muzica populara din zona Maramuresului.  De loc din comuna Moisei judetul Maramures, Oana Tomoiaga a cucerit publicul iubitor de muzica populara inca de la primele aparitii in fata acestuia. Talentul si vocea de aur cu care Dumnezeu a inzestrat-o i-au adus un succes rapid tinerei artiste.

Nu cred ca exista iubitor de muzica populara maramureaseana si sa nu fi auzit de melodiile: Cate doruri ma inconjoara sau Ma-ntreb Doamne cine-ar sti. Doua  dintre melodiile populare care i-au adus succesul frumoasei maramuresence. Acestea, alaturi de alte 16 cantence popularare romanesti fac parte din primul album de muzica populara ala Oanei Tomoioaga, album intitulat Horincuta de cirese.

Oana Tomoaiga nu este iubita doar pe plan profesional, ci si pe plan personal. Anul trecut, in 2013, artista s-a casatorit cu violonistul Serban Horj, iar nasi de cununie au avut un cuplu cunoscut si iubit in lumea muzicii populare romanesti, este vorba de Cornelia si Lupu Rednic. Alaturi de proaspatul sau sot, Oana Tomoiaga a lansat in 2013 o frumoasa colinda romanesca – Deschide-ne gazda mare.

Melodii de muzica populara cu Oana Tomoiaga:

In continuare puteti asculta cateva dintre frumoasele melodii de muzica populara interpretate de Oana Tomoaiga:

Cate doruri ma-nconjoara:

Ma-ntreb doamne cine-ar sti

Hop, hop si iara hop

Acesta articol are un comentariu

  1. camy says:

    minunata voce!!!!!!!!!!!!

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)