Muzica populara noua din aceasta toamna (2014)

Daca vara care a trecut ne-a adus o frumoasa serie de melodii de muzica populara, toamna nu s-a lasat nici ea mai prejos. Odata cu caderea frunzelor, artistii de muzica populara din Romania ne bucura iar inimile cu melodii noi de muzica populara. Fie ca sunt melodii despre viata de la munte, despre mama sau viata, ele sunt realizate intr-o maniera aparte, astfel incat sa ne ajunga la inima. Mai jos puteti asculta cateva dintre ele, iar daca va plac recomandati-le si altora. De aceasta data, melodiile fac parte din zona folclorica a Maramuresului si a Banatului.

Muzica populara noua din aceasta toamna (2014)

Muzica populara noua din aceasta toamna (2014)

Muzica populara noua – toamna 2014

Simona Costin – Sus la munte-ntre izvoare

Simona Costine ne povesteste in noua sa melodie despre turma lu’ Ion, iar cei care sunt familiarizati cu oieritul vor intelege cel mai bine mesajul acestei melodii. Este vorba despre o traditie de familie, una care se mosteneste din tata-n fiu si din care generatia actuala isi castiga traiul de zi cu zi.

Mile Povan – Pentru tine mama mea

Din Banat, Mile Povan in melodia intitulata Pentru tine mama, el ne vorbeste despre modul in care doar ne poate intelege, dar in acelasi ea fiind singura fiinta care ne-a ajutata sa fim ceea ce suntem astazi. Desi majoritatea dintre noi suntem plecati de langa mame, ele ar trebui sa fie in sufletul nostru si sa le fim recunoscatori in fiecare zi.

Ionela Pascu – Viata, viata fir de ata

In melodia intitulata Viata, viata fir de ata, Ionela Pascu ne vorbeste despre cat de tare trebuie sa ne pretuim viata, cu bunele si cu relele ei. Niciodata nu stim unde ne va duce viata, pe cine vom iubi sau unde ne vom stabili, toate acestea fiind un mister pe care viata il impacheteaza frumos pentru fiecare dintre noi.

Acesta articol are 0 comentarii

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)