Muzica populara de ascultat in masina

Muzica populara de ascultat in masina – melodii pe care vi le recomandam sa le ascultati atunci cand va urcati la volan si va porniti la drum. Pentru ca a conduce in siguranta si cu cea mai buna dispozitie este recomandat sa va creati din timp un playlist cu melodiile populare preferate. Astfel, atunci cand puneti piciorul pe acceleratie nu va mai ramane decat sa dati play si sa le ascultati in voie. Avand in vedere ca nu tuturor ne place muzica populara din aceeasi zona a Romaniei, o sa va recomandam cateva melodii care cu siguranta o sa va placa tuturor acelora care sunteti soferi. Evident, in functie de preferinte lista de melodii populare ascultate in masina difera de la sofer la sofer, dar principalul este ca pe toti ii leaga aceeasi iubire – soferia.

Luminita Puscas si Simi Deac  - Sunt sofer de cursa lunga

O melodie interpretata de cei doi artisti ardeleni si care este dedicata tuturor soferilor de cursa lunga. Dupa cum ii spune si titlul, in ea este prezentata viata unui sofer de care atunci cand pleaca in cursa este nevoit sa-si lase familia si sa faca sacrificii pentru a-si castiga painea cea de toate zilele. Indiferent de drumurile pe care conduce, acesta duce dorul iubite, sotie si a familiei. Pentru a va convinge de frumusetea si pragmatismul acestui cantec, va recomandam sa melodia – Sunt sofer de cursa lunga, interpretata de Luminita Puscas si Simi Deac.

Varu Sandel si Suzana Toader  - Eu is seful strazilor

O melodie care prezinta situatia in care un sofer este oprit de autoritatea rutiera atunci cand incalca una sau mai multe reguli de circulatie. Desi melodia este de o frumusetea aparte, situatia ”speciala” pe care o prezinta ne este cunoscutata tuturor celor care traim in Romania. In continuare puteti asculta ce au de spus Varu Sandel si Suzana Toader in melodia Eu is seful strazilor.

Calin Crisan si Mihaela Belciu – Sunt sofer profesionist

O melodie dedicata tuturor soferilor profesionisti din Romania si nu numai.

Suzana Toader – Soferul e mare hot

O melodie de muzica populara dedicata soferilor si in care artista, Suzana Toder vorbeste despre oportunitatile pe care le ai daca esti sofer. Acesta, ca si cele de mai sus nu trebuie sa lipseasca din lista de melodii populare pe care un sofer de cursa lunga le asculta atunci cand se pune la drum.

Nu putem decat sa va uram drum bun sau drumuri bune, atentie la sosea si buna dispozitie.

Acesta articol are un comentariu

  1. cazare says:

    buna treaba! Frumos articol. Bine scris.

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)