Muzică populară 2015

Dacă anul care tocmai a trecut a fost unul care ne-a adus foarte multe surprize în ce ceea ce privește muzica populara, ei bine, nici 2015 nu s-a lăsat mai prejos. Încă de la începutul anului au început să apără melodii noi de muzică populara care sunt cel puțin la fel de frumoase și mai bune decât cele lansate până acum.

Dintre cele mai noi melodii lansate în 2015, cea mai remarcată este melodia lui Ghiță Munteanu, Dragoste de la distanță. O frumoasă poveste de dragoste pusă în versuri de Ghiță Munteanu, așa cum numai el putea să o facă. Vă recomandăm cu încredere să ascultați această melodie, videoclipul său îl găsiți mai jos.

Ghiță Munteanu – Dragoste de la distanță

Alexandra Zeller – Tu esti marea mea iubire

O altă surpriză la fel de plăcută, la început de 2015, vine de la Alexandra Zeller, care ne încântă sufletele cu noua ei melodie – Tu ești marea mea iubire. Poate că s-au vorbit, poate că nu, dar se pare că în acest an, artiștii noștri de muzică populară s-au axat pe melodii populare de dragoste.

Din Banat, Mile Povan vine cu o colaborare cu Lena Miclăus și ne aduce o frumoasă melodie de muzică populară bănățeană. Melodia este intitulată spune lumea-n sat și puteți asculta în videoclipul de mai jos. Sperăm să vă placă și nu uitați că în curând că vă așteptăm cu mai multe colaje de muzică populară din 2015.

Acesta articol are 2 comentarii

  1. gelu says:

    muzica,de,pertecereeste.foarte,buna,te.face,fericit

  2. gelu says:

    foarte,buna,melodiia

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)