Diana Carlig – Muzica populara din Ardeal

Colaj de muzica etno de petrecere interpretat de Diana Carlig. Artista de muzica populara Diana Carlig vine din zona Maramuresului, o zona care de-a lungul timpului a oferit foarte multe talente pe scena muzicii populare romanesti. La fel ca si colegii ei de scena din Maramures, Diana Carlig este o artista tanara care da dovada de o voce si de un talent aparte.

Chiar daca vine de acolo de unde se pune harta-n cui, Diana Carlig interpreteaza muzica populara din tot Ardealul, chiar si din Banat. Lucru care cel mai probabil i se trage de la faptul ca dupa ce a absolvit Liceul de Arta din Baia Mare, Diana a absolvit cursurile Academiei de muzica, Gheorghe Dima, din Cluj. Desi vorbim de o tanara artista de muzica populara, Diana Carlig a castigat premii precum marele premiul al Festivalului “Ion Petreus”, in anul 2011.

Muzica populara – Diana Carlig

Dintre melodiile de muzica populara interpretate de artista putem aminti: Noi toti am trai bine, Cand esti nora si ai soacra, Ioane ce te uiti la fete, Mandra-i primavara vietii, Daca n-ar fi dragostea sau Haideti toti la roate. Mai jos puteti asculta un frumos colaj de muzica etno de petrecere interpretat de Diana Carlig, dar si melodia de muzica populara – Noi toti am trai bine.

Colaj de muzica etno – Diana Carlig

Noi toti am trai mai bine – Diana Carlig

 

Acesta articol are un comentariu

Lasati un comentariu la acest articol:

(Nume/pseudonim - necesar)
(Email-ul dvs. este necesar dar nu va fi facut public)
(Acest camp este optional)